torsdag 17 september 2009

Ett arbetsrum för tre

Idag har vi äntligen fått in Sagas första egna möbel i arbetsrummet. Det ska väl synas att vi har bebis! Nu har jag å Tias varsin arbetsplats och så har Saga sin lilla hörna. Doppresenter och annat viktigt får bo i Sagas hylla tills vi fixat nytt boende och Saga får ett eget rum.
Idag har hängde hon med mig till doktorn. -En snäll läkarstudent som skulle titta på min lössittande stortånagel... Fy bubblan. Det slutade dock med att hennes handledare föreslog att jag ska ta ett varmt fotbad och sedan klippa ned nageln så mycket som det bara går, så jag slipper ha en stor nagel som sitter halvlöst och måste aktas hela tiden. Så jag hoppas jag har tid att bada fötterna snart. Mamma sa skämtsamt att jag ju kan sätta en vattenfylld plastpåse på foten och gå omkring med. Hahaha, det var min humor det!
En sväng runt Råstasjön blev det också för mig och Saga innan Tias kom hem och vi satte igång med veckans städpass. Vi har gjort torsdagar till städdagar och det är effektivt. Sen har jag blivit Idol-beroende igen. Har inte följt mer än fredagsfinalerna på länge men nu tycker jag det åter är superkul. Varje vardag klockan åtta. Å när det hinns fixar jag med bilder (det tog hela gårdagen att fylla två uppslag i ett album.....), spelar Betapet (jag är för stresskänslig för detta internettordande egentligen) och försöker skriva i Sagas bok som hon fick i doppresent. Det går inte alltid så bra eftersom vi inte visste vilka datum vi borde ha skrivit upp då det hände. Som när hon jollrade med vokaler första gången. Jag glömmer aldrig den natten. Hon satt i mitt knä i vardagsrummet med huvudet lutat i mina händer, tittade mig i ögonen och sa "agooo..." Det kändes magiskt! Men vilket datum var det?????
Nåväl, nu har vi i alla fall ett arbetsrum för tre. Det känns riktigt bra.
;-)

2 kommentarer:

I Sussis skojiga sagovärld! sa...

men så snyggt det blev!! :)
vettu jag har inhandlat en extern hårddisk idag.. så skoj! NU jäklars kan här fotograferas hahahhaha den var VERKLIGEN FULL! verkligen!
ha det gott å way to go med städning och inredning. snyggt! :P

Unknown sa...

Tack!
Å lycka till med fotograferingen!!!