torsdag 22 januari 2009

Stress

Har jobbat sen 03.00. Klipper utrikesnyheter. Guantanamo, Obama m.m. Börjar känna mig lite trött nu när jag precis har fått frukost.
Grejen är den att gårdagens arbetspass 10.30-20.00 drog över till halv nio... och hela dan var stressig!!! Jag skulle klippa tre olika inslag om sångerskan Laleh, som verkar hur gullig som helst. Två längre grejer till Nyhetskanalen och Nyhetmorgon samt ett halvlångt inslag till Nyheterna. Flera olika deadlines och allt drog ut på tiden... Shit!
Det vi gjorde blev riktigt bra, men i slutet... utan middag... och klockan som tickade på... Fy tusan! Jag var klen i hela kroppen, vrålhungrig och hade koncentrationssvårigheter. Sen skulle jag få skjuts hem av reportern, men bilen startade inte!
Jag glufsade på en nöd-macka jag turligt köpt under eftermiddan medan en fotograf hjälpte oss att få igång bilen med startkablar.
Väl hemma satte jag mig i soffan och ville bara gråta... men höll mig. Helt uppsterssad. Snackade med Tias och gick sen och la mig... Hann nog ligga i 4,5 timme i natt och sov större delen av tiden. Alltid något.
Åkte hit med den trevlige kroatiske taxiföraren som brukar hämta upp mig när jag jobbar morgon, haha...

Inga kommentarer: