onsdag 31 augusti 2011

Vagnköp, förlossningsskräck och Vampyråterseende

Jag har haft en ledig, lugn men ändå fullspäckad dag. Fakturerat och gjort diverse ärenden både nere i gallerian och på datorn. Vilat lite i telefonen och hämtat Saga på dagis.



Efter middagen for vi hela familjen till Bredäng och tittade på en syskonvagn, en begagnad Babytravel Dublin, från 2009. 3000 kronor inkl liggdel så vi slog till.



Saga var supertrött när vi for hem.
När hon sedan somnat och jag gjort kvällsfika åt mig och Tias började jag äntligen skriva mitt Födelsebrev till BB Stockholm. -Önskningar och förväntningar kring förlossningen. Och först idag har rädslan hunnit ikapp mig. Jag har haft för mycket logistik i huvudet fram till nu och samtidigt någonstans trott att även denna bebis skulle sätta sig i säte vilket hade resulterat i kejsarsnitt. Jag tror nästan jag förträngt helt att jag ska gå igenom en förlossning.
Jag tog fram broschyren/tidningen från Annas Profylax vid halv tre-tiden idag och började gråta så fort jag öppnade den. Ville inte se på en enda förlossningsrelaterad bild och inte ägna profylaxandningen en minsta tanke. Bara FLY! Sen läste jag rent fakramässigt hur en förlossning går till, om alla faser och hemskheter, på babyhjälp.se (?) medan tårarna fortsatte att strömma utför mina kinder.
Jag grät lite mer nu i kväll... Annars har jag nog verkat lika cool som vanligt denna dag. Jobbigt bara att jag känner mig så RÄDD! Jag har hela livet gruvat mig för att genomgå en förlossning. Har bara haft en lång paus i gruvandet nu när förlossningen verkligen står för dörren... Och så plötsligt vaknar jag upp!!! Gaaah...
Längtar SÅÅÅ tills bebben är ute och att allt går bra.



Kvällens lilla tröst var i alla fall säsongstarten av True Blood son jag saknat sedan december 2009 och som var den BÄSTA amnings-TV:n när jag fått Saga. Kul att äntligen få se fortsättningen som typ alla Trueblood-fans utom jag redan följt på nätet. ;-)

- Postat från min iPhone

Inga kommentarer: