måndag 22 augusti 2011

Kureringsdag

Usch vilken förkylning jag drabbats av! Jag har just smällt i mig en mugg lemon & ginger-te och en skål vaniljglass med krossad choklad. Gott, det lilla jag kände i smak... typ chokladen. Teet brände lovande i min annars kliande hals och jag hoppas det dämpar min hiskeliga hosta.
Jag är så snorig att jag blir igentäppt på fyra timmar efter nässpray. Och jag pallar knappt att vara utan spray då jag ju knappt kan andas. Dryyygt!
Jag har legat hemma framför TV:n hela dagen idag efter morgonens dagisrace...
Saga var sådär himmelskt go i morse. Vi väntade ut ösregnet och gick till dagis lite senare. Väl där blev överlämnandet till pedagogerna lite väl abrupt så Saga började gråta. Lilla skruttan... Jag ville också gråta. Inte kul när hon vill ha sin mamma och jag måste gå. :-(
Inväntar besked nu om när Tias slutar för dagen. Vill veta om han eller jag ska hämta. Skruttig som jag är vill och borde jag stanna hemma... men vill inte heller att Saga ska behöva vara så länge på dagis. Längtar efter min lillfia!!!
Bebben i magen, som kanske heter Agnes, har haft hicka tre gånger redan idag. Och hon rör sig så man ser benen dra längs magen. Lite skumt men samtidigt kul. Hoppas hon mår bra därinne!

Inga kommentarer: