söndag 26 juni 2011

Östhammarsmys och vindsrensning


Dagens lilla utflykt bar till Östhammar. Vi blev dock sena eftersom jag först fått sova härligt länge men efter frukosten fått igen för det... Jag skulle duscha och varmvattnet tog slut lagom till att jag schamponerat håret och hunnit skölja ur en del, dvs hade schampo över hela kroppen! Jag kände inte för några kyliga utmaningar så jag torkade av mig, drog på mig nattlinnet igen och gjorde en löddrig handduksturban. Sen satte jag mig och väntade på att varmvattnet skulle återkomma. Det tog sin tid och medan jag väntade hann jag hitta min livs första fästing (!) som sugit sig fast i mitt knäveck!!


Tias fick bort den. Och så kokade han vatten på spisen och duschade mig för hand. Min hjälte!
Auktionen vi planerat gå på var nästan över när vi kom dit efter lunch. Så det blev en promenad och lite lekparkslek i Östhammar istället.


Efter det firade vi Vide som fyller år idag! -Och passade på att hämta kartongerna vi förvarat i hans skrubb i nästan tio år. Mååånga kartonger var det med massor av allt möjligt. Vi fyllde två bilar med eländet och har sedan ägnat hela kvällen åt storrensning och grottande i svunna tider.



Bilder från Kalix, en hopfällbar korkskruv, tio år gamla kläder, muggar från Grekland, loppisfynd från Bakluckan och annat intressant. Två stora loppiskartonger fick vi ihop. Vi ska sälja av en del och spara en del.
Ankis nattade Saga och vi har tagit sent kvällsfika. Först 22.20 var vi ju klara med röjandet. Imorgon blir det jobb igen för mig, 15-23. Så då bär det av till Stockholm.
God Natt!

- Blogginlägg från mobilen ;-)

Inga kommentarer: