måndag 29 mars 2010

Jobb, dagisansökningar, hårfix... å lite gnäll

Jag jobbar så jag inte hinner blogga. TV4 och Creo varannan dag sedan i lördags. Superbra! Men jag är trött nu. Jobbar imorgon med. Onsdagen är oviss men på torsdag är jag definitivt mammaledig. Det är ibland lika tufft som att jobba, så vila är det inte tal om.
Det är jobbigt också att inte veta hur de närmsta veckorna ser ut. Och jag förstår inte hur jag ska hinna kolla upp olika dagis så vi kan ställa Saga i rätt köer... vilket måste ske före påsk. Det är omöjligt.
Jag har bokat en vansklig klipptid också. Vet inte om jag kan klippa och slinga mig just då... eller någonsin! Egentligen har jag inte tid med sånt. Men jag kan ju inte se ut så här på bilderna till min nya hemsida... som också ska fixas... eller på TV4:s SJF-fest! Risken är dock överhängande, att jag alltför sent får reda på att jag har jobb den dag jag tänkt fixa frisyren. Så det kan bli party med tråkfärgat hår och utväxt.
Jag är lite gnällig idag som ni märker. Behöver klaga. Fy.
Kobra handlade förra veckan om lycka och att tänka positivt. Det ifrågasattes om glädje-ältandet är bra eller dåligt för oss. Intressant var det... och jag borde redogöra för diskussionen här och nu men orkar inte. Jag vill bara hålla med personen som sa att det är provocerande med lyckliga människor. För det är ju sant!!! Haha, tyvärr... Ju lyckligare man själv känner sig desto lättare är det dock att glädjas åt andras lycka. Har man en dålig dag vill man inte se statusrader på Facebook som lyder: "Vi solar och badar. Det är trettio grader i skuggan, maten är god och vi bor på ett fantastiskt hotell. Ha det bra alla där hemma i snöiga Sverige!"
Vi har sett på Arn och Saltön ikväll. Härligt! Nu ska jag nog lägga mig. Har ju ändå varit vaken sen före fyra imorse. Ok jag vilade lite på eftermiddagen, men ändå...
Kram på er, alla lyckliga och olyckliga människor!

Inga kommentarer: