fredag 5 juni 2009

Muffinsfika med kompisar från bladet

Idag vaknade jag på fel sida... Klockan fem. Grejen är att när jag vaknar fram på morgonkvisten får jag jättesvårt att somna om för att... jag har sagt det förr... -händerna domnar av minsta lilla och om jag inte ligger med huvudet mot ena handen får jag fruktansvärt ont i örat som ligger för hårt mot kudden. Finns det någon till i universum som har detta spektakulära problem???
-Det resulterar i att jag blir irriterad och knappt sover nåt mer den morgonen. Halva höger långfinger och ringfinger har för övrigt fastnat i domnat tillstånd. Undrar om det är farligt?!
Nåväl, jag gick upp arg... och stressade mig genom en allmänt besvärlig morgon. For alltför sent in till Gärdets Outlet där jag mötte syster och Noomi och rusade genom klädhavet våndandes över att tunikan jag stressat in för att köpa bara fanns i för stora storlekar. Jag köpte en annan istället. Inte lika snygg.
-Hem igen, kasta i mig mat, gå en tur i gallerian och sen vände det.
Vi skulle fika hos mig, fyra tjejer som jobbat på Aftonbladet ihop varav två (och nästan jag) fått barn! Sandra och lille Gustav uteblev tyvärr, men Mysia kom med sin 4,5-månaders lilla tjej Mioli.Sen kom Isabelle, som inte har barn än men älskar ungar mer än de flesta!
Mioli fick både agera bilförare och rockstjärna, vilket uppskattades stort!
Vi fikade med muffins och snackade. De stannade i nästan fyra timmar, och när de gick var jag på riktigt bra humör.
Efter det har jag och Tias ätit gott och sett hemsk film på SVT, Ondskans Kraft. Jag kände dock helt andra krafter i min mage, som välvde sig i vågrörelser efter hur Saga rörde sig hit och dit. -Ett riktigt gympapass!
Hon var rätt vild inatt också. Hoppas bara att hon inte vänder sig nu när vi ställt in oss på att få henne genom kejsarsnitt på onsdag morgon!

Inga kommentarer: