tisdag 9 juni 2009

Illamående... min sista morgon som gravid

Idag är det sista dagen utan bebis. Eller snarare med bebis i magen. En underlig, nästan surrealistisk känsla. Imorgon får vi för första gången träffa vårt barn! -Som bott i mig i nio månader. Sedan kommer vi att alltid ha henne hos oss. -Vår nya familjemedlem som vi kommer att älska över allt annat på jorden.

Jag har hunnit med mycket denna sista graviditetsvecka. Träffat kompisar, haft systerdag i Gamla stan, bäddat för bebis och fått ordning på det mesta. Idag skulle jag luncha med syrran och en kusin jag inte träffat på bra länge. Det kändes superkul det med! Men vi fick ställa in för att jag mått illa hela natten... Så tråkigt! Jag mår bättre nu men känner mig fortfarande konstig i magen och frusen. Hurven. Jag har fått fler mindre illamåendeattacker de senaste nätterna samt angränsande kvällar eller mornar. Är det bara tarmarna som krånglar å har sig nu i slutet på graviditeten eller håller jag på att åka på nån magsjuka lagom till snittet??? Hoppas INTE! Förlossningen kan ju också börja med illamående... Det är jobbigt att vara gravid. Allt ska analyseras och det finns ständigt en oro för att inte allt är som det ska. Inatt har jag varit vaken långa stunder och det har känts som om jag skulle spy! Inte kul.
Och den här lunchen går ju inte att göra om.....

En barnmorska ringde imorse och sa att vi är välkomna till Karolinska klockan nio imorgon bitti. Det känns lite skönt att vi slipper vara där redan klockan sju. Så nu hoppas jag att jag kan sova inatt!

Nu ska jag fixa nåt att äta. Frågan är bara vad??? -Lär ju hitta på nåt som är snällt mot magen!

2 kommentarer:

Rodica sa...

Hej Ida!

Du ska veta att jag tänker mycket på dig just nu.Jag kommer att tänka även imorgon när den stora dagen kommer och be för allt ska gå bra.

Jag vill önska lilla Saga redan nu:"Välkommen till världen!".Hon har de bästa färäldrarna i världen som hon kommer till.

Stor kram,Rodica


P.S.Alicia hälsar också tillbaka.

Unknown sa...

Tack!

Ni är för gulliga! Det känns bra att ni tänker på oss den stora dagen.

Saga hälsar och tackar hon med!

=)

Stor kram!