torsdag 4 juni 2009

Fix, trix och oväntat besök

Om en vecka får vi hålla henne...
Vår älskade dotter!
-Det känns helt otroligt att veta det. Att ha en tid! Jag längtar mer och mer för varje timme nu när jag vet att det är så nära.
Vi har några projekt att genomföra innan Saga kommer till världen och idag har vi påbörjat en del av det.
-Jag letade länge i Solna Centrum, och hamnade till slut på en garnaffär strax utanför centrumgallerian i jakt på den perfekta knappen till den lilla plyschklänning som min syster lämnade BB i som nyfödd.
Tanterna i butiken försökte få mig att köpa knappar med nallar på och dylikt, men jag ville ha en i brunt eller vitt, som var i rätt 70-talsstil och matchade klänningen. Till slut fann jag en som var både brun och vit, supersnygg för 4.50!
Jag tog sen en runda genom MQ, Lindex och H&M och tittade på kläder... Funderade på vilka kläder det lär funka att amma i. Snart är magen borta och jag kan klä mig som folk igen! Skönt. Men söta klänningar blir svårburet i sommar antar jag...
När jag sedan var på Ica fick jag sms från Sussi, som är i stan och var på väg ut till Solna, undrade om jag hade en halvtimme till övers. Kul! Hon har ju flyttat till Borlänge nu, så det är inte var dag vi ses!
Hon kom till Ica, vi köpte med oss glass och satte oss på balkongen. Härligt!
Fotonördar som vi är var vi ju tvungen att plåta lite med min kamera! Och av nån anledning blir det alltid tokbilder när vi två är i farten!
Mina söta trädgårdsdjur fick vara med, självklart!
Ikväll har Tias bakat supergott surdegsbröd! Och så har han flyttat ut hyllan som stod där tvättmaskinen ska stå, rensat avloppet i duschen och svabbat golvet i badrummet. Jag har städat och bäddat i sovrummet, packat om alla kläder -för tre personer- som vi ska ha med oss till BB, torkat och diskat allt på marmorhyllan i badrummet, sytt i knappen i bebisklänningen...
Det börjar likna något nu!

2 kommentarer:

Emilia sa...

Ska du göra planerat snitt?
Jag ska det, den 11juni i norrköping. =)

Unknown sa...

Ja, efter två vändningsförsök blev det planerat snitt. Känns helt ok på alla vis!
Lycka till!