torsdag 5 februari 2009

Resan är bokad!!!

Ja, det blev många telefonsamtal igår. Folksam och Resia. Ekonomiskt bra, för avbokningsskydd i ett år på resebiljetter kostar 350 kr på Folksam för två personer. Avbokningsskydd på en resa kostar hos Resia 495 kr per person, så där tjänade vi en hacka! Dessutom upptäcktes det att jag betalar hemförsäkring fastän samma försäkring ingår i Tias fackavgift! Så där blev vi av med en kostnad. Gravidförsäkringstillägget på 1090 kr känns plötsligt litet i sammanhanget.
Det blev en resa till slut alltså. Resia var SÅÅÅ mycket med serviceminded än Ticket och försökte inte få iväg oss till Egyptien eller Mauritsius utan fattade direkt att jag inte vill uppslukas av nån annan bakterieflora. Så det slutade med Barcelona, där våren hunnit in en bit lagom till vår resa! Härligt! Fem dagar, centralt hotell med varm frukostbuffé. Mellanlandning i Riga?! Det var väl det enda skumma med resan.
Idag kör jag tidig morgon på ekonomin och sporten, 4-11. Lite småstressigt men ok hittills. Åkte naturligtvis med samma taxichaffis som vanligt imorse. Haha, knasigt men kul, för han var på ett strålande humör!
; )

Inga kommentarer: