tisdag 3 augusti 2010

Med tofsar i stan!

Idag var Saga lite extra fin. Hon skulle nämligen in till stan och slutligen landa på Oscars lilla sexårskalas! Jag hade satt upp fina tofsar i Sagas hår, men hon ville helst ta ur snoddarna.
Gulligt ändå tycker den ömma modern... (Erkänn, visst är hon gudomligt söt!!!)
Vi fixade och donade här hemma, tvättade, diskade, letade presenter åt Oscar i gallerian utan att hitta det vi sökte... Och så åt vi och for in till stan för fortsatt sökande efter fotbollströjor och annat önskvärt.
Vi fikade med moster på Mio, och Saga fick visa att hon kunde gå! Inte många steg blev det men några. Och hon charmade desto fler fikagäster.
Efter ett evigt rännande på stan sedan, med en supersnäll liten Saga i vagnen, kom vi ÄNTLIGEN hem till systers familj där även Tias anslöt. Vi åt god sallad medan ungarna käkade korv. Sen blev det tokdans till Allsång på Skansen.
Saga öste järnet och jag önskar jag lyckats filma den väldiga danshysterin till The Baseballs!!! Då stod hon vid bordet och for upp och ned som en jojo, lycklig och lite galen.
Även kusinerna Alvar och Oscar fick dansfnatt!
Handklappningar mitt i hysterin!

Det var superkul att träffa syster och barnen. Vi har ju inte setts på nästan en månad vilket är ovanligt. Men så är det ju med somrar. Allt blir lite upp och ned och massor av grejer ska planeras in från olika håll.

När vi lämnade kussarna var Saga helt slut. Hon höll på att somna hela tiden i bilen på vägen hem och jag fick kämpa för att hålla henne vaken. Stackars liten. Först klockan tio kom hon i säng.

Imorgon ska vi luncha med Christer på SVT. Jag hoppas på en lugn dag annars. För nu är vi trötta!

1 kommentar:

Mormor sa...

Härligt att se alla tre kusinerna. Och Saga är verkligen magnifik i sina tofsar!