onsdag 7 april 2010

Vårstädardag med vampyrfinal

Jag sov... inte överdrivet bra inatt. Fyra timmars sömn blev det då vi la oss ett och Saga var orolig fram till två då hon ville ha välling... Sen somnade jag först tre, för att vakna av Tias väckning klockan sju. Tyvärr vaknade även Saga av den upprepande stigande telefonsignalen, så det var bara att gå upp.
Tias kom upp vid nio och bestämde sig för att vara hemma idag. Skolan har påsklov så det var ändå inga lektioner.
Dagen har rullat på. Vi gjorde ett försök att vila hela familjen men Saga höll oss vakna. Jag och Sagisen tog en härlig promenad till Ica Maxi sedan medan Tias storstädade här hemma. Det var förvånansvärt varmt ute!! VÅR!!!
Ikväll har jag gjort frikadeller åt Saga och köttfärsbiffar åt oss. En jäkla tid tog det men det blev gott! Och så känns det skönt att ha förenklat matlagningen åt Saga den närmsta framtiden.
Jag har sedan rensat papper och hängt tvätt medan Tias dammtorkat och putsat allt han kommit åt.
Kvällens belöning för en o-utsoven själ som mig var kvällens avsnitt av True Blood. -Ett ovanligt hemskt och jobbigt avsnitt där typ alla bra personer råkade illa ut på olika sätt. Jag lever mig in så grymt mycket i denna serie att jag ser de ondas blickar framför mig nu. Som tur var brukar det inte påverka nattsömnen. Det finns det nog med saker som gör ändå; som att jag måste känna efter så väldigt om vår nya säng verkligen är så skön... Är den inte lite väl hård???
God Natt!

Inga kommentarer: