söndag 2 november 2008

Skön helg

Det bidde inget Trönö i helgen. Allt pga att vi inte litar på att alla långfarare från söder (Sthlm inräknat) satt på vinterdäck. Å det var hemskt väglag i fredags. Kallt och varningar överallt...
Lite inredningstema blev det då istället på lördagen. I vårt envisa sökande efter en sideboard till kontoret fann vi dessa coola skåp på Spiti!Vi hade nog gissat på att vi skulle landa på en vit och blank, modern sideboard... men vi har bred smak och har bara väntat på att hitta nåt snyggt! Tilläggas kan att det blir 2 9 85 kr för tre sådana här skåp, och en sideboard går ej att finna ens på IKEA för under 3 500 kr, om man inte kan ta vad som helst. De här skåpen har ju dessutom SJÄL, vilket sällan en tråkig sideboard har, även om den kostar 7 000 kr.
Lite söta ljusgirlanger hade lagts in i vissa av dessa skåpluckor så det lyste igenbom. Ursnyggt! Mysigt, levande och charmigt!
I övrigt har jag varit på fin allhelgonakonsert i Engelbrektskyrkan. Syrrans kör sjöng och jag gick dit med Camilla, som sedan hängde med hem på långfika och soffsnack. Kul!
Idag har vi varit på Rusta (matta, 1 kg cashewnötter å schampo. Bra att ha) och på Barkarby Outlet där Tias fick sig en snygg och supervarm Peak-vinterjacka och en T-shirt.
Ankis och Ulf var hit ikväll med massor av frukt, å så blev det gino för hela slanten. URGOTT!!! Med glass till...
Imorgon kör jag igång med nästa veckas 14-23-pass. Det blir fem stycken å sen personalfest på fredag kväll. Då kommer jag ju att vara riktigt pigg! NOT!
Natti natti!
; )

Inga kommentarer: