torsdag 31 juli 2008

"Grymt snygg!!!"

Idag promenerade jag från Östermalms Torg när jag skulle till jobbet. Köpte mig en Mc Flurry och myste mig genom Tessinparken. På Värtavägen mötte jag som vanligt diverse finlandsresenärer. Bland annat tre cooola killar med solbrillor och bar överkropp. Av nån anledning känns det alltid lite som att man måste anstränga sig för att se cool ut när man passerar såna där... så jag gjorde mitt bästa... och lyckades nog. -För en av killarna stoppade mig med "Ursäkta, jag måste bara fråga en sak. Är du singel?" -På finlandssvenska. Jag svarade nej, förstås, varpå han sa att han väl tänkte det, och tillade "Grymmt snygg!!!" Ha! "Tack!" sa jag och traskade vidare med ett leende på läpparna.
Denna dag har jag lekt detektiv i TV4:s arkiv igen... idag slog jag nästan knut på mig själv i sökandet efter bilder på Motorola och Deutsche Bank!
Jag har gjort mycket mer än så... och snart stundar sportredigering. Inte riktigt min grej, men men...
Mathias är och filmar idag. Statist IGEN!!! De ringer till honom minst en gång i veckan och vill att han ska va med i alla möjliga svenska storproduktioner! Nu är det andra ggn i Måns Herngrens senaste film. Till 3 inatt! Kul att han har kommit hem, men vi lär knappt se röken av varann de närmsta dagarna!
Förresten så blev jag tillfrågad om att vara med i samma film i tisdags... Hade varit kul, men jag fick tacka nej. Augusti är FULLBOKAT! Enough is enough!
Jag tänkte slänga in lite partybilder här, men det får bli imogon eller inatt... för mitt USB-minne blev kvar hemma. Bilderna ligger ute på Facebook, redan välkommenterade, haha.

Inga kommentarer: