onsdag 30 juli 2008

Galen vikariefest på SR

Tjohooooooo
Piggare har man varit, men riktigt kul var det på SRs vikariefest igår. Världens ös, faktiskt! Imorgon får ni bildbevis.
Jag, Kron, Lamme och Häger var där vid halv nio, kontaktade vakten på Radiohuset och blev snällt insläppta. Lite lustigt, vi var minst två som jobbat där förut. Och jag brukar gå på just den här festen, men brukar inte ha svårt att ta mig in och ut. Nu är man liksom inspärrad där på innergården så länge ingen släpper in en så man kan gå ut! Haha...
Kul i alla fall att träffa SVT-folk, Aftonbladet-folk och Aftonbladare som nu är på SVT, och naturligtvis mitt stora gäng TV4-medarbetare. Plockmat och drinkar i gräset. Musikanläggningen åkte ut, och musiken dånade över festplatsen. Mörkret föll sakta, och när vi knappt såg varann längre drog dansgolvet igång i Krutkällaren. Årets fest ville inte ta slut! Bra musik, vickning och danshysteri! Fyrangänget öste på, å vi kom inte därifrån förrän vid halv 3!!!
-Så idag är man lite trött. Jag somnade nog först halv fyra.
Började jobba först kl 2 idag. Har klippt morgonmaterial till imorgon bitti samt ett inslag om Nordkorea nu till Nyheterna.

Inga kommentarer: