torsdag 6 mars 2008

Markolio, Pimpim och väldig SAMBA!!!

Puh... Innan jag stupar i säng skall jag bara ge en förklaring till min bloggfrånvaro i två hela dagar!!!!!
I tisdags jobbade jag nåt väldigt på Aftonbladet, och fortsatte med redigering för Musikmuseet när jag kom hem. Lasse kom hit, och när han gått fortsatte jag. 2,5 timme blev det... Sen var jag TRÖTT!!!
Igår hade jag en höjdardag på jobbet. Markolio var i TV-studion för att spela in ett budskap till Aftonbladets läsare om att de kan skriva den inofficiella EM-låten i år, och få den insjungen av Marko himself! Jag trängdes och hävdes med en annan TV-kamera i vår lilla studio, och fångade budskapet på band (P2-kort för att vara korrekt) från alla möjliga vinklar. En fotosession följde, och den mannen har gummiansikte! Jag filmade även detta, och sen gjorde vi en intervju. -Av det ovanligare slaget. Han sjöng nästan alla gamla EM- och VM-låtar för oss och betygsatte.
Att klippa detta material var superkul, så jag var på ett strålande humör när jag anlände till min syster sen, där jag fick middag innan Mary Key-partyt som Noomi hade för oss. Två till var vi. Riktig tjejkväll, testa peelingkrämer för läppar och händer, ansiktstvätt (då blev vi du med varann...), foundations m.m. Kom hem 23.20!!!
Å så var det denna hemska stressdag... Ok, det var kul att intervjua och filma Pimpim, tennisproffset! Han var verkligen snäll och gullig. Ställde upp för oss längre än han hade tid med och bjöd på extra bilder. Annars har det tjorvat idag. STRESS kallas det... alltihop... som toppades med SAMBA nu på kvällskvisten!
Jag hade hoppats på Sergio Mendez-stuket, men det blev mer disco-samba med ett svååårt program vi skulle köra. Skaka på oss, vara snabb i fötterna o.s.v. Jag är så dålig på att komma ihåg en hel koreografi!!! Vill hellre dansa i par och inprovisera! Men detta var SATS Sportsclub... Som avslutningen skulle vi alltså köra vårt "inövade" program flera ggr till en låt som enligt instruktören (hon som dansar med Tony Rickardsson på Let´s Dance) var världens bästa sambalåt... Vi skulle röja loss och ge 110%. Jag hade klarat det om jag inte hela tiden gjömt bort följande steg! Nåväl... jag lämnade stället röd som en tomat med värk i foten! Svettigt och hårt var det. Undrar var jag har träningsverk imorgon...
Nu är det BUMS i säng!!!

Inga kommentarer: