lördag 1 mars 2008

Kolla in Kallur!!!

En sån da...
Redigerade inslaget om Anders Kallur (som är sååå lik Sanna och Jenny) och Stefan Persson hela dan på Aftonbladet och det var superkul!!! Jag älskar mitt jobb när det är som bäst, och det har det varit idag liksom igår då vi filmade dessa trevliga hockeylegender! Att få arbeta med ett inslag och göra nåt extra av det, och hinna bli nöjd! -Det hör till ovanligheterna i nyhetsbranschen! Kolla gärna! De är sååå mysiga, och skrattar så det definitivt smittar!
Titta här!!!
Vi tackade av vår fd nyhetschef också, med tårta och presenter... som mer riktade sig till hans hund än till honom själv; )
Inslaget drog ut på tiden så jag till slut fick kuta till T-banan med fiol och annat baggage. Väl på T-centralen var det extremt mycket folk och ont om tid. Kö till biljettautomaten, och sen fick jag för mig att köpa en baugette på Burger King. Jag fick nervöst vänta på den tills det var drygt två minuter till tågets avgång. Och det står klart och tydligt på biljetten att man skall gå på 30 sek innan, för sen låser de dörrarna. Allt för att hålla tiderna. VILKET SKÄMT!!! Jag fick kuta på tåget till en tjutande vissla som varnade så man inte skulle komma till låsta dörrar! Var andfådd, svettig och helt slut när jag kom ombord! Och en lååång resa blev det! Tur att jag köpt mat, elen gick i flera vagnar och restaurangvagnen stängdes! Och i Gävle fastnade vi totalt... En trasig vagn... laga... laga... men den bidde inte hel, så den fick evakueras och flyttas, och det skulle kopplas hit å dit, och allt detta gjorde att vi blev TVÅ TIMMAR försenade!!! 17.13-21.40, lååång tid för at ta sig till Söderhamn! (De där 30 sekunderna på T-centralen känns som en liten tid i sammanhanget.)
Trösten för detta fick jag genom fiolspel och en Whiskey hos pappa. Mitt fiolspel släppte när jag fick spela lite Orsa-låtar=) Kul att spela med pappa dessutom! Superbra uppvärmning inför morgondagens stämma!
God Natt!!!

Inga kommentarer: