lördag 29 mars 2008

Let´s Dance tog på krafterna...

Puh... Jag tränade på SATS innan detta pass, vilket idag förstärker känslan av ont i hela kroppen... Huvudet med. Vet inte varför. Knappast champagnen jag ofrivilligt fick i munnen när vinnar-Tobbe sprutade ner både mig och hela kameran!
Vi satt i ett svart hörn och såg inte mycket under programmets gång. Men sen körde vi hårt! Mycket störningar i micken blev det först... med alla ljudanläggningar överallt. Inte hann vi byta mick eller ställa om frekvens heller... så det fick gå ändå..!
Kolla här för att se segerintervjun!!!
De glada tvåorna, Tony och Annika!
Tony Irving i högform!
Och sedan var det röda mattan utanför Berns. Tobbe (min reporter) åkte limo med vinnarna och fick bilder innifrån bilen. Jag stod på plats och fångade limonsiner på löpande band samt partyglada Let´s Dance-deltagare, med min champagnestinkande kamera. Vid halv ett for jag tillbaka till redaktionen, tankade in materialet och redigerade det. Var klar efter tre. Gick då på toa och såg att jag hade en prydlig guldflinga i håret... avslöjande! (Hittade fler innanför kläderna när jag kom hem!)
Kolla in Tobbe och Tinas champagneparty (my nightwork) här!!!
Ja... idag låg jag till halv tolv. Somnade väl halv fem imorse, så jag fick ligga lite längre... Dessutom surrade jag med Tias i nån timme innan han stack till Uppsala för att hjälpa Limpan och Ida att flytta!
Ska träffa syster kl 4 och vid halv sju skall vi ut och äta. Frida och Sussi kanske hänger på. KUL!!!

Inga kommentarer: