lördag 7 maj 2011

Vampyrer, sparkar och Sagamys

Först och främst hade jag en underbar kväll igår. Min True Blood-abstinens fick dämpas liiite då Twilight gick på TV klockan nio. Yes! En vampyrfilm jag inte sett, bra dessutom, och dillchipsen var supergoda. Äntligen egentid, chips och en bra film. Som jag längtat! Dessutom fick jag som grädde på moset under filmens gång känna små sparkar med handen!!! Lilla bebben i magen har levt om nåt väldigt den senaste veckan och nu, när jag just gått in i vecka 20, fick jag äntligen känna några sparkar även utanpå magen!!!


Min lycka fortsatte med sovmorgon. Och sen massor med pussar och kramar av en pigg och lekglad liten älsklingstjej.
Hon har väldigt kul med min papperskorg just nu. Undrar hur hon reagerar när jag vill ha tillbaka den till kontoret..!


Tias mer eller mindre tvingades in i Sagas lilla tält. Och gissa vem som var nöjd!!
Jag var glad nog att efter lunchen få gå en snabb promenad genom Skytteholmsparken helt själv, efter att en ovanligt sömnig Saga somnat på skötbordet (!!!) och därmed fick sova i sin säng denna lördag eftermiddag.


Mellisfika tog vi på balkongen som Tias fixat med hela dagen. Jag hade gjort i ordning jordgubbar, glass, Wafers chokladrån, butterkaka, kaffe å te. Mums!!!



Saga älskar att vara ute på balkongen. Och hon ÄLSKAR jordgubbar och chokladrån. Så hon var minst sagt nöjd.


Jag älskar vår balkong men önskar att vi bodde i hus. Det önskar Tias och Saga med.


Underbart är det i alla fall att våren äntligen har kommit tillbaka.


Efter fikat lekte jag och Saga vår tok-lek, att hon busar och killar mig på ryggen medan jag undrar väääldigt var hon är... tills hon plötsligt dyker upp, busigt tokskrattandes. Då brukar jag häva omkull henne i mitt knä och hon tycker det är superkul, haha!


Hon är en underbar tjej, min Saga. Hon är dock i nån tvåårskris eller nåt nu för hon ballar ur, gnäller, skriker och lever om stup i ett. Lite Dr Jekyll och Mr Hyde. Hoppas det beror på att hon inte är superfrisk än. För det blir jobbigt om det varar väldans länge. Jag är ju trots allt gravid och känslig..!

- Bloginlägg från mobilen ;-)

1 kommentar:

Anna sa...

Jag kikar in här ibland. och blir inspirerad!
Saga är helt bedårande. Och du tar fantastiska foton...
Jag är själv en fotonörd och mi dotter kommer säkerligen att växa upp och tro att hennes mammas ansikte är en kameralins *haha*
Tack för en fin blogg :)