torsdag 1 maj 2008

Sköna maj, Välkommen!!!

Oh, lovely day!
Igår hade vi visserligen en härlig Valborgsmässoafton. Jag och Tias var på VIP-kväll på en ny butik på Fridhemsplan, fick grillad sparris med dip, gott vin m.m. och köpte en fiiin Brittinger-klänning! Sen år vi underbar Mezze Luna-pizza på Il Forno. Regnet kom, vi frös, for hem och åt god efterrätt hemma framför TV:n, Valborg på Ulvön. Jag hade dock vaknat på fel sida, och fick inte rätsida på humöret... hur jag än försökte...
Idag har jag varit MYCKET gladare! ; )
Mamma har varit i stan och jag har haft en familjemysdag med henne, Christer samt syster med familj. Glassfika i Tessinparken. I sooolen..! Härligt!Och vid halv fem for jag hemåt för en härlig kväll med Tias. Enligt mitt schema nu jobbar jag oftast antingen kväll (15-23) eller morgon (3-11), vilket innebär att vi aldrig får en kväll ihop.
Men nu har vi gjort god italiensk paj med lite vin till i nya fina glasen! Tias gjorde chokladkakor med grädde till efterrätt, och så fick jag äntligen se Brottet, på utsatt sändningstid!!! Å gott te...Kan inte klaga, vilket är skönt.
Imorgon händer något annorlunda. Jag jobbar 9-17! Hehe...
Natti natti!!!

Inga kommentarer: