onsdag 14 maj 2008

Stress...

Den här veckan har varit tuff hittills. Det känns alltid jobbigt att lämna Trönö. Jag blir så lugn och avstressad när jag är där. Avslappnad, harmonisk.
Väl tillbaka kommer stockholmsstressen över mig som en slägga. Trafik, betong och massor av människor tränger sig på. Allt jag måste göra bildar ett skrikande kaos i mitt huvud och jag vet inte hur jag ska lugna ner mig!
Idag har jag ägnat förmiddagen åt skärmkalibrering. Inte kul... och inte lätt. Grejen är att när jag pratar med de som verkligen kan sin sak, de som gjort kalibreringsprogrammet jag jobbar med, säger de att om jag kalibrerat så är det min skärm som stämmer, och fotolabben bör anpassa sig efter det. Och så säger han att jag INTE bör in och peta efteråt, fixa färger efter labbens testbilder etc. Labben säger att e inte garanterar att det blir rätt färger, och att det bästa sättet är just att gå in och ändra datorn efter labbets testbilder.
Det alla är rörande överens om är att det är SVÅRT med kalibrering... och att man typ aldrig kan va säker på nånting...
Känns uppmuntrande... Jag får helt enkelt lämna in ett gäng bilder och kolla hur det blir... och göra om den proceduren tills jag är nöjd. Kosta vad det kosta vill.....
Ut i regnet sen... usch och fy... Nej, jag är inte glad idag. Arg snarare... på att mitt liv är så rörigt och utan struktur!!! -På att så mycket hänger över mig och att jag inte vet hur jag ska få tiden att räcka till! Enligt mina egna beräkningar är det enda jag skulle kunna göra för att vinna tid att sova mindre... Men är det nåt jag behöver så är det sömn. Omöjlig ekvation.
Supertips och ekvationslösningar är sååå välkomna!!!

Inga kommentarer: