söndag 29 januari 2012

Host, hus och pulkrace




Efter en rätt misslyckad lördag skärpte vi oss och fick till en riktigt bra söndag!
Jag drog på mig min nya snygga klänning från Jumperfabriken och satte Agnes i bärselen för att dra till Närakuten och lyssna på hennes lungor. Hon hostar ju så hemskt fortfarande! Det var ingen fara. Skönt.
Så efter att vi käkat upp gårdagens himmelskt goda pizzarester blev vi sedan toksena till vår tredje (Sagas första) husvisning, även denna gång i Sollentuna.



Ett superhärligt hus kollade vi på. Med lika härlig gård. Jag blev lite för förtjust med tanke på att vi inte är helt klara med vår lägenhet än. Vill ju inte sitta med två boenden! Och vi måste fixa några detaljer i köket och fotografera innan vi kan sälja...



Vi kände inte mindre för huset då vi utforskat den vackra omgivningen..! Tias jobbar ju här men jag har inte sett mycket av Sollentuna. Nu fick Saga åka pulka och vi hade riktigt KUL!!! :-D



Agnes sov i sitt babyskydd.



Och när vi lekt en massa gick vi till Edsviks Konsthall och fikade.



Latte och chokladboll. Mums! Jag bytte blöja på Agnes också... Länge och väl, tredje blöjan gillt blev det kan man säga. Och ett ombyte även.



Sen for vi hem, och jag och Saga gick ner och handlade. Saga var så glad och duktig. Körde runt med varorna i sin lilla vagn för att sedan lägga upp dem på rullbandet.



Jag gjorde lasagnerullar som vi inte gjort på länge då det alltid är ägg i färska lasagneplattor.



Gott blev det.
Nu sover barnen och jag borde verkligen också sova, då Agnes sovit i två timmar... sedan halv tio!!! Skönt att hon börjat somna tidigare på kvällarna allt oftare. Hon vaknar dock fler gånger på nätterna. ;-) Det är tufft att vara småbarnsmamma. Men det är också helt undebart kul!!!!
God natt!

- Postat med min iPhone

Inga kommentarer: