torsdag 20 december 2007

Dagens julklapphets(m.m.) = 19 354 steg hittills!!!!!

En sån da...
Nu har jag den äntligen! Min ipod, som varit på rymmen i två veckor! Ok, den kanske inte rymde självmant, men inte var det heller jag som bestämt mig för att lämna den nån stans på SATS Sportsclub. Först igår fick jag känslan som sa åt mig på skarpen att ringa SATS. -NU!!! Jag hade precis stängt av datorn, men slog på den igen för att kolla telefonnumret. Jag ville inte tro att jag hade glömt en där, så jag hade skjutit på detta samtal -som dock blev väldigt lyckosamt! Killen i luren bad mig beskriva den, och jag beskrev mitt dammiga silikonfodral och mina vita, klassiska hörlurar. "Gillar du Jellyfish?" fick jag till svar. Sen kunde jag pusta ut. Och trots min nya dumma förkylning, som hållit sig från att bryta ut till nu, 4 dar före julafton, så kämpade jag mig in och hämtade klenoden samt fjös-tränade lite...

Lunch med Frida på SVT sen, väldigt trevligt. Sen började julklappsstressen på alvar! Det var inte så fasligt mycket folkvid 13-tiden, men det blev MER. Hysteriskt känns det... Jag fick väldigt bråttom i slutet då jag åter fick för mig att jag skulle se julkalendern. Missar den oftast, men nu hann jag. Flåsande!

Trots förkylning ska jag göra lite jukgodis tror jag, i min ensamhet. Tias är å julfest med jobbet. Men här lyser juleljusen. Och julmusiken ljuder vackert från min dator. Lovely!!! Har lyssnat för lite på min älskade julmusik i år! Så nu är det julröj/mys som gäller!!!

Jag var ner en sväng i Solna centrum efter juklallendern, förresten! Fann bra grejer! Men kokosfettet på Ica var slut... Killen i mjölkdisken var som snopen över detta, eftersom det nyss hade varit alldeles fullt! Jag tror inte han hade så stor koll på ischokladtillverkning. För övrigt -borde det inte finnas mindre paket med kokosfett??? Man gör ju av med en liten, liten bit, och sen ligger resten i kylen till sommaren, då det åker ner i soporna. Hemma i Trönö blir det fågelmat! Uppätningsdöden, alltså.
Hihi... God fyra dar före JUL!!!

Inga kommentarer: