fredag 18 november 2011

Små kollage av höstmys




Igår fick jag äntligen träffa Fridas lilla Theodor för första gången. Han är en och en halv månad äldre än Agnes men ser mindre ut i växten. Skrattade gott åt mig gjorde han i alla fall och tittade med sina stora ögon.
Agnes hade sovit bättre än någonsin under natten till min glädje. Det tokiga var att hon fortsatte att sova fram till halv fem på eftermiddagen!! Med kort skrikpaus då jag tog upp henne för amning och blöjbyte på kaféet. Jag blev lite orolig för henne men i natt knorrade hon järnet och nu är hon lite mer som vanligt igen även om hon sovit mycket även idag.



Framåt gårdagkvällen hade vi riktigt torsdagsmys hemma då ju Tias och Saga ska åka iväg nu i eftermiddag och vi missar fredagsmyset tillsammans.
- Vi gjorde nu lyxig pastasallad och drack persikocider till. Härligt!



Dagispromenaden i morse gick lättare än vanligt och var både rolig och spännande för Saga som fick göra premiär på ståbrädan jag köpte till vår Bugaboo igår. Jag fick visserligen gå på snedden för att inte sparka i brädan... men vagnen går ju tusen gånger lättare än vår hemska traktor till syskonvagn, Babytravel Dublin. Så jag var nöjd och glad jag med. Tog en liten parkpromenad när jag lämnat Sagis... Och häpnade över att jag höll på att halka omkull på de FROSTIGA gångvägarna!! Brrr...
Nu har jag varit en sväng i Kista Centrum, kollat det lilla som var kvar av Versace for H&M samt shoppat lite barnkläder på Next och små bröllops-present-påsar på en partybutik. De är en del i mitt tvivelaktiga projekt att med så lite möda och pengar som möjligt pyssla ihop en spännande julkalender åt Saga!
:-)

- Postat från min iPhone

Inga kommentarer: