lördag 12 november 2011

Härligt gung med Saga



Idag var det dags för ännu en mammadag med endast mig och barnen. Jag hade varit uppe med ledsen bebis till halv tre på natten då hon inte velat somna innan dess. Som tur var åt hon sedan bara vi sextiden innan hon åter vaknade vid nio. Tias lämnade oss klockan tio för brottningsdömning i Enskedehallen och vi tog en långfrukost.



Sen var det visst Sagas favvoprogram på TV! -Flygande mattan, ett roligt, lite galet allsångsprogram för barn. Idag sjöng de både Popular och Lilla Snigel vilket dottern uppskattade skarpt. Hon dansade, sjöng med och klappade händerna.



Lite duster hade vu före lunch då Saga var tokhungrig... och efter lunch då hon var trött.


Räddningen var att efter ammande, blöjbyten, packande av saft, kex, frukt och annat vikitgt samt påklädning bege oss till parken.
Kallt var det, men soligt.


Jag och Saga busade och hade riktigt skoj medan Agnes sov gott i vagnen.


Efter ett tag kom Ida, Isak och Kim. Idag var det jag och Saga som bjöd på saft och Tom & Jerry-kex. Mys! Och snart kom även Tias!
På väg hem stannade jag och Saga och köpte Fars Dagspresenter. ;-)
Sen har vi myst rejält under kvällen. Jag gjorde en urgod ostgratinerad kycklinglåda till middag. Sen var vi så duktiga att vi bytte i alla sängar, plockade undan allt efter maten, nattade Saga och fixade Blossas kaffeglögg samt Nyåkers supergoda pepparkakor med färskost till, så vi var klara till klockan åtta och Så Mycket Bättre.


Lördagsmyyys!
Nu har Agnes somnat, så jag ska försöka sova jag med i hopp om att lilltjejen sover tre-fyra timmar till innan nästa amningspass.
;-)

- Postat från min iPhone

Inga kommentarer: