torsdag 21 juli 2011

Ny dator, Odd Molly och barnkläder, en lyckad shoppingdag!

 Ja, dagens shoppingtur på stan gav minst sagt resultat.
Vi tog bilen in till city idag och började med att lämna av Saga och Ankis vid Junibacken. Saga som storgråtit när vi lämnade Ankis igår var överlycklig att idag få återse sin kära faster. Ankis är storfavoriten, och Saga krävde att hon skulle spänna loss henne och lyfta henne ur bilen. Självklart fick Saga sin vilja igenom. Men när det visade sig att både jag och Tias skulle lämna henne med faster grät hon och ropade efter mamma och pappa. Det kändes inte så kul att åka då... Men vi visste ju att hon skulle få en toppendag och hon hade blivit glad igen så fort Ankis upplyst henne om att mamma och pappa skulle hämta dem snart.
Tias släppte av mig på Macoteket vid Birger Jarlsgatan där jag fick vänta länge innan det blev min tur. Jag hann bestämma mig för en 17-tums MacBook Pro och plussade sedan på AppleCare och Time Capsual. 29 0 85 kronor landade det på. Kanon!! Jag fick min order i handen och gick vidare på min shoppingtur innan datorn skulle hämtas ut.
Köpte barnkläder på Polarn o Pyrets reaspurt. och letade lite kjolar och grejer till mig själv innan jag höll på att svimma av hunger och kissnöd.
 Köpte då en riktigt god lunchmacka; surdegsbröd med kyckling, pesto, mozarella och annat gott på Panini, och blev riktigt glad när jag läste på deras servetter!!
 Efter att jag sedan på H&M inhandlat en hel hög med långa, färgglada linnen att pryda min växande mage med drog jag mot PK-huset där jag lite oväntat fastnade på den underbara butiken Mathilde. Där, längst ned i den murriga källaren, reade de Odd Molly-koftor på halva priset och jag fastnade för två stycken. Bad personalen om smakråd och fick enormt mycket beröm för min härliga, fina mage! Personalen tyckte koftorna blev så fina på mig och att det såg gulligt ut!! Så det slutade med att jag köpte båda koftorna...
Jag lämnade butiken glad och stolt, då jag tyvärr ganska ofta redan känner mig som en valross fastän jag har 9,5 veckor kvar innan beräknad födsel. Magen är ju jättefin egentligen! Bara jag har rätt kläder på mig och inte utmanar ödet för mycket.
Bebisen rör sig mycket där inne. Mysigt!! Och det är både härligt och ibland lite spooky att känna bebisen växa inne i min kropp. Lite jobbigt att få ont i ischias, höfter, rygg och fötter, men det är ju en baggis när man tänker på vad som komma skall. :-D
Efter den här dagen har jag haft riktigt ont, så imorgon åker mina gamla Reiker-skor, även kallad gravidskorna, på.
Jag skyndade från Mathilde till Makoteket sedan, där Tias väntade med bilen. Vi gick in och köpte ut grejerna innan vi hämtade Ankis och Saga på Djurgården.
De hade haft det kul förstås. Saga har showat på en scen och sjungit Pippi-sången. Hon älskade sagotåget och hade lekt massor samt ätit köttbullar.
Och så hade hon fått en alldeles egen Pippi-häst!!!
Vi for hem, jag och Tias gjorde en sen racermiddag och så åt vi allihop på balkongen innan Ankis for hem.
Sen har jag plåtat de nya inköpen. Här syns de fina koftorna, min första Beatles-tröja sedan 1993 och Vår nästa bebis första nyköpta body. Myyys!!!
Det tog evigheter att få vår lilla älskling att somna i kväll. Men när hon väl sov tog vi oss lite lyxfika (Kusmi-te och lyxchoklad från Toscana, köpt till oss av Ankis på en butik i Småland)...
... innan vi öppnade och plockade fram nya DATORN!!!
Nu är den registrerad. Lite program fattas ännu förstås, så jag bloggar på min stationära dator medan Tias utforskar min nya.
Och här får ni en bild på min vackra mage!! ;-)

Inga kommentarer: