tisdag 19 juli 2011

In till Stockholm!!

Lilla älskade Saga hade pippilotter hela dagen idag.
Hennes dumdristiga föräldrar utmanade ödet och tog med henne in till stan för att träffa kusiner och faster. Och efter långa funderingar tog vi med vagnen. För det är ju farligt att vara två år i Stockholm City och pinna på för egen maskin!
Men det blev som vi trott. Efter diverse cirkuskonster i hennes fina Bugaboo ville hon gå själv. Och det går inte att stoppa henne.
En kort stund på tunnelbanan höll hon sig kvar i vagnen, men sedan var det till att hålla hennes lilla hand. Hårt, hårt.
Och mitt i hemska trafiken fick pappa bära vår vilda tjej som stundvis låg som ett streck tvärs över hans famn och protesterade våldsamt.
Väl framme i Berzelli Park blev det dock skönt för oss allihop. saga kunde leka fritt och vi kunde softa på en bänk i skuggan.
Saga fick till och med springa lite barfota.
Och så lekte hon med Sebastian förstås. Myyys!
 Sebastian och Zakarias hade med sig en barndomskompis som trollade och imponerade på oss allihop. Saga gav småsten till oss alla, jagade duvor och var riktigt nöjd.
Jag hade dock lite svårt att slappna av. En tuff dag hade det varit och min gravidautism (eget uttryck) gjorde att jag hela tiden kände mig steget efter och kaosade inombords. Dessutom hade jag envis ischiasvärk och ont i ryggen hela dagen idag, så varje steg har gjort ont.
Extra skönt blev det alltså att efter denna dag få äta pizza på balkongen och dricka mitt favvovin för gravida, det jag fick på Växbo Krog och inte hittat på Systemet förrän idag.
Det blev en sen nattning i kväll, mitt i Allsång på Skansen. Men Saga somnade lyckosamt 20.40, så jag och Tias kunde njuta av kvällens riktigt spännande och välgjorda avsnitt av Morden i Midsomer med popcorn, Djungelvrål och mera alkoholfritt vin till.
Härligt!!!

Inga kommentarer: