onsdag 22 september 2010

Fasterlek och en massa host

Medan jag klippt Look Book för H&M på Barracuda har Saga haft det kalas med faster sedan igår eftermiddag då Ankis hämtade henne på dagis.
En massa stoj och bus blir det när de två är tillsammans, och  Ankis lägger ned hela sin själ i att få Sagas tillvaro så rolig som möjligt. Inte undra på att hon får så mycket kärlek tillbaka av sin älskade brorsdotter.
Sagas hosta avtog natten till igår men har nu kommit tillbaka till viss del. Nu på kvällen när hon fått sin välling hostade hon så väldigt i sin säng att Tias rusade in till henne, och då kräktes hon! Det har inte hänt många gånger i hennes liv, och mycket kom det. Stackars liten Saga... Hon grät förstås, men så fort hon var klar skulle hon ner på golvet och traska iväg, arg som ett bi. Och sen har hon varit superpigg. Förstås. Och glad. Vi tror att det var förkylningen, slemhostan och snorandet som fick henne att kräkas, och hoppas att hon inte har en magsjuka på väg. Har nu fikat i köket och Saga har ätit kex och kastat vattenmuggen på golvet. Ihärdigt. Faster fångar och hämtar förstås medan de skrattar och har kul. Två trötta föräldrar ser på och hoppas att hennes muggkastar-ovana inte tilltar efter denna galna lek.

God natt!

Inga kommentarer: