lördag 18 december 2010

Non sleeping nights blues

Nu har jag haft tre jobbiga nätter i rad. Självklart sammanfaller det med ett stressigt morgonjobb... I natt blev det bara tok:
21.00 Jag har precis lagt mig. Härligt! Har ju varit uppe sedan två natten innan och bara nästan fått vila lite, dvs slumra i en kvart på dagen. Så jag är TRÖTT!
22.00 Min iPhone ringer och jag flyger upp. Hinner dock inte svara men spårar numret till någon ort mellan Varberg och Ullared, okänt namn, antagligen felringning. Passar på att gå på toa och SMS:a Tias som inte svarat på mina tidigare meddelanden. Väntar på svar och surfar lite tills jag går upp och ringer honom. Inget svar. I dessa tider vill man ju veta att ens nära och kära är okej! Jag somnar kring halv elva eller nåt.
23.30 Saga sätter sig upp i sin säng och gråter i högan sky. Jag lyfter över henne i vår säng men då skriker hon ännu mer. Efter att jag vaggat henne i famnen ett tag somnar hon och jag kan lägga ned henne i sängen igen. Klockan blir nog närmare tolv innan jag somnar. Har sökt Tias igen utan resultat.
1.30 Tias har kommit hem. Han hade SMS:at för en halvtimme sedan och allt var bra. Nöjd, glad, frusen och lite kelsjuk ville han värma sig lite hos mig och berätta i korta drag om kvällen.  Jag känner att jag börjar få svårt att lyckas somna om nu...
3.15 Saga vaknar och är ledsen. Tias lägger henne bredvid mig och sedan tumlar hon runt PÅ mig, försöker klättra över mig, sparkar på mig, lägger sig på min mage, pratar och lever runt ända till halv fem då jag måste upp och åka till jobbet!!!

Jag har nu jobbat sedan klockan 5.30. Varit vaken sedan 3.15. Och till råga på allt har vi haft teknikstrul och stress på jobbet. Förstås. Men nej nej, jag är inte bitter. Får jag sova två timmar i eftermiddag överlever jag nog den här helgen. Jag ska bara jobba klart först...

Inga kommentarer: