torsdag 30 december 2010

Mellandagsmys i "Narnia"

 Nu har vi varit i vackra Trönö i några dagar. Det har snöat här sedan november och liknar det iskalla sagolandet Narnia.
 I morse åkte systers familj hem.
Jag släpade mig ut med Saga en kort sväng före lunch och hann skjutsa ned henne för en pulkbacke några gånger vilket hon tyckte var superkul! Hon tokskrattade när hon for ner i den blå pulkan. -Inte så konstigt, då hennes galna mamma puttat på henne för att sedan kuta före, tjoande och viftandes med armarna, för att hinna fånga henne när hon kom ner. Väl nere sa Saga "Igen", och så fick jag dra  henne upp för backen för att sedan putta på henne igen. Så höll vi på. Svettigt!!!
Efter god lammkorv, couss couss och salsa som mormor snott ihop gick jag sedan runt Berge med en sovande Saga i vagnen. Sen hjälpte jag Tias och mamma att skotta snö. Härligt!!! (För oss som inte behöver skotta jämt och ständigt..!)
Vi hade kvällsfika med Daniel, Lena och Axel i kväll. -Och julklappsbyte. Axel fick Jay Smiths CD och Saga fick en mjuk och gosig Herr Nilsson-apa och en liten bok. Rädd för Daniel var hon i vanlig ordning...
Men hon hade riktigt kul med Lena och Axel. Några timmar till så hade hon lekt med Daniel också, säkerligen!!
Nu har hon somnat och jag hoppas få spela lite Sequence under kvällen. Det har inte hunnits med sedan vi kom till Trönö, då jag och syster varit på tok för pratsjuka och snackat bort halva nätterna, till tvåtiden ungefär!!

Inga kommentarer: