fredag 17 december 2010

Laila Bagge och fredagsmys med Saga

Såhär söt var Saga efter kvällsbadet. Nu är klockan snart halv nio och hon har just somnat. Jag ska lägga mig jag med eftersom jag måste upp vid fyratiden för ännu ett morgonpass på fyran.


Tias är ute med Svantes pappa i kväll så jag är själv med Saga. Hon har förstås varit helt underbar, så det är ingen sak!!
Men nån vila har jag just inte fått idag. Gick upp klockan två i natt, och efter en åtta timmars arbetsdag fick jag för mig att gå till Gärdets outlet där de nu skulle ha kläder från Laila Bagge Wahlgrens Rock by Sweden. De var snyggare och satt bättre än jag räknat med och Laila var där själv, letade storlekar, provade, visade och kollade. Jättetrevlig var hon och undrade hur det gått sedan när jag skulle betala. Kanske har det hennes närvaro och den enda stora provhytten där vi trängdes flera och gav varandra smakråd som gjorde att det blev en kasse kläder med hem.
Jag hade några ärenden på stan också så det blev lunch vid halv tre medan Tias hämtade Saga. Jag hann vila och slumra i en kvart, sen har det varit full fart!
Nu ska jag dock göra som dottern; lägga mig och SOOOVA!!!! ;-)

- Bloginlägg från mobilen ;-)

Inga kommentarer: