torsdag 17 juni 2010

Vardagsrumsförvandling och vild bebis!

Så här såg det ut kring vår TV igår.
Sen smällde Tias och Pelle upp TV:n på väggen och idag har vi lyft dit skåpen från arbetsrummet... eller tidigare från Spiti, och burit upp TV-bänken på vinden.
Visst blev det snyggt!!! Vi har också lagt in Sagas grejer i vardagsrumsbordet så hon kan riva ut dem istället för våra tidningar och gästböcker.
Saga var vaken till tjugo i tolv (!) så hon hittade penslar och annat skoj i våra gamla korgar samt... klättrade och hjälpte till när Tias skruvade ihop vår gamla IKEA-bokhylla, som rymde fantastiskt mycket!!! Det känns superbra att vi löst en massa förvaringsproblem.
Och jag har haft en fantastisk dag med min lilla Saga som varit på ett strålande humör. Vi var ända bort till Karlaplan, köpte Nimue-produkter, solbrillor och Saga-kläder på rea. Lunchen tog vi på Mc Donalds. Vi åt först och gosade sen. Saga var superkelig och blev riktigt sprallig sen. Sprattlade och flamsade i vagnen när vi promenixade längs båthamnen till Kungsan och tog tåget till Solna och Åhléns där det blev presentköp till Isak som har ettårskalas imorgon... samt lite resepresenter till Saga, då de sänkt utgående BRIO-produkter till halva rea-priset!!!
Saga blev lite gnällig... men SOMNADE snart! Hmmm... Det var därför hon inte kunde somna ikväll, antagligen. Men det var inte lätt för henne att hålla sig vaken då hon väckts ur sin förmiddagssömn efter bara 25 minuter... av en glad och trevlig men väldigt högljudd kvinna.
Vi har ätit god mat på balkongen och lekt tokmycket mitt i allt fixande under kvällen.
Nu lär jag göra som resten av familjen och hoppa i säng jag med!

Inga kommentarer: