tisdag 15 juni 2010

Tårtfest och fiolskräck

Så här kul tyckte Saga det var när jag fick för mig att ta fram fiolen och ösa på med lite polskor kvällen till ära.Det lät nog inte så vackert... Jag spelar ju trots allt aldrig numera. Saga gnällde ikapp med fiolen och drog mig ihärdigt i kjolen... När jag drog i med Norralapolska började hon storgråta, stackarn... Pappa fick trösta.Det var alltså bara för mig att packa ned fiolen i lådan igen. Saga kröp dit i sakta mak och bekantade sig med den svarta boxen. Snart var hon mycket gladare.Så glad att hon efter lite mammagos kröp ut på balkongen, ställde sig vid rottingstolen och dansade järnet!

Efter två bloggfria dagar kan jag för övrigt rapportera att jag jobbat söndag morgon och måndag kväll på TV4 och däremellan passat vilda bebin. Det har alltså varit fullt ös både hemma och på jobbet. Resterande tid har jag SOVIT... Dock inte tillräckligt, för jag känner mig fortfarande helt slut.

Idag har jag och Saga varit med Isabelle. Hon kom hit före elva och lekte med Saga medan jag duschade. Skönt för mig och roligt för lillfia!
Vi traskade sedan runt Råstasjön, köpte Texas Wraps som vi åt här hemma innan det blev tårtfika och kakfest förstås!
Pelle kom å fikade han med innan han hjälpte oss att koppla in tvättmaskinen (så vi slipper ha två skarvsladdar liggande över golvet varenda gång vi tvättar) och sätta upp platt-TV:n på väggen. Såna kompisar är guld att ha!

Saga vägrar sova nu igen... Jobbigt. Så här är det liv och rörelse. Jag längtar redan tills jag får gå och lägga mig.

Kram och god natt på er!!!

3 kommentarer:

Moster Belle sa...

Tack för en mysig dag. Nästa gång ni har fiolkonsert är jag gärna med och lyssnar - och kanske gnäller ikapp med Sagisen. Eller så dansar vi järnet i takt med polkan. Kram!

Moster Belle sa...

Tack för en mysig dag. Nästa gång ni har fiolkonsert är jag gärna med och lyssnar - och kanske gnäller ikapp med Sagisen. Eller så dansar vi järnet i takt med polkan. Kram!

Unknown sa...

Haha, tack själv!
Men jag spelar hellre polskor än polkor. Det är en faslig skillnad!!!
;-)