söndag 16 maj 2010

Vår UNDERBARA balkong!

Nu äntligen är balkongen klar för allt sommarmys som väntar. Vi har "inrett" den med en stor dos lekfullhet och glädje, och vi är supernöjda!Parasollerna och det randiga vindskyddet har vi köpt på IKEA. Alla vackra blommor kommer från Plantagen.
Duken är en härligt somrig fusk-vaxduk (de riktiga var för dyra) från Åhléns och lyktorna har varit med ett tag. Den vänstra fick jag av pappa när jag fyllde år förra sommaren.
Vi satsade hela vår söndag på att få till det sista på balkongen och sedan kunna bära upp allt skrot på vinden.
Efter en lång förmiddag for vi till Plantagen i Barkarby där vi blev kvar länge och väl. Saga sov, vaknade och fick mat medan vi åt surdegsfucaccia. Sen var det lekdags, vilket innebar att hon grabbade tag i en plastblomma utanför Plantagens lilla lekstuga. Där satt hon nöjd och höll i blomman. Länge. Och tittade på de större barnen som lekte för fullt runt omkring henne. Och så kom det en liten ettårig pojke som lärt sig gå för en vecka sedan. De sökte lite kontakt och var sååå söta. Saga ville förstås krypa vidare sedan och undersöka stället än mer, så det blev ett himla liv när jag och Tias ville åka vidare.
Vi köpte det turkos- och vitrandiga parasollet och GLASS på IKEA innan vi for hem... med en arg bebis. Väl hemma blev Saga glad igen och vi har haft en härlig kväll. Tias har fixat med balkongen och jag har grejat med mat och Sagis. Hon somnade sött efter bad, hårborstning och dammsugning i bara blöjstjärt! (Hon vägrar låta pappa dammsuga själv.)
Imorgon ska jag jobba med min hemsida i hopp om att snart kunna publicera den, ny och fin.
Och mera sommar ska det bli lovar meteorologerna. YES!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig balkong ni fixat, Ida! Nu håller vi tummarna för en solig sommar! Ha det gott. Kram från Therese i Trönö

Unknown sa...

Kram på dig med!!!
Å tummarna håller vi hååårt.