fredag 14 maj 2010

70-tals-ös på Golden Hits

Igår fyllde Nomi 40 år. GRATTIS!!! Vi var ett helt gäng som firade henne på Golden Hits igår och 70-talsshowen personalen bjöd på var helt suverän.Nomis mamma hade kommit ner ända från Saxnäs vid Vilhelmina för att delta i partyt.
Efter flower power-bussen dök den ena Elvisen upp efter den andra. Vi mumsade på Hasse & Tage-menyn med soppa, fläskfilé och chokladterrin. Och så snackade jag tatueringar och iPhone-appar med Erik.
-Innan Peder ville köra lite mer tekniksnack!
Det blev discofeber...
... med lite romantik ute vid borden.
Jag satte mig hos syster en sväng och öste...
... till nästa nummer; 80-talsrock, vilket riktigt passar oss smygrockers!
Den här killen hade en rockröst som jag verkligen hoppas vi får höra mer av. Galet bra!!!
Det var för övrigt han som serverade vid vårt bord, tillsammans med...... killen här i förgrunden. De har verkligen att göra!
Vi öste loss till Highway to hell, Walk this way och Heaven´s on fire. Och sist men inte minst; The Final Count Down, min och syrrans FAVVO!!!
Sen var klockan elva! Å vi skulle jobba dagen därpå... idag alltså... så vid halv tolv tog jag, syrran och Erik taxi hemåt. Jag ringde hem och råkade väcka Saga... men det gjorde inget, för det var mysigast i världen att få mata min älsklingsunge med välling när jag kom hem. Hon blev så glad att se mig att hon klängde sig fast som en liten apunge på mig. Så gosigt!!!
Efter sex timmars sömn skulle jag då upp och jobba... Jag har redigerat inför Nyhetsmorgon Lördag idag, fullt ös mellan nio och sjutton. Sen kel med älsklingstjejen, gitarr och sång-jam med min andra älskling samt bebisnattning och lite film-mys.
Imorgon blir det redigeringspass 9-17 igen.
Natti!

Inga kommentarer: