fredag 23 mars 2012

VÅR i parken

Jag har varit så TRÖTT idag. Inte sovit mycket alls de senaste tre nätterna då Agnes varit dålig och hostat... och Saga kommit över i vår säng en del.
Ändå var jag tvungen ut och njuta av värmen denna underbart vårvarma fredag.
Jag och Agnes gick en promenad med Lisbeth och Remi på förmiddagen, urmysigt!!! Fikade sedan. Och efter lite vila på eftermiddagen drog jag fram sandlådeleksakerna och gick med Agnes mot Sagas dagis som vanligt.
Saga och Siri fick leka i parken.
-Och äta russin.
 Massor med russin.
 Medan jag ammade Agnes.
 Lillfia som var så här glad när vi sedan gick hemåt.
 Söt!!!
 Jag och Saga undersökte vårvärmen på balkongen. Ja, värmen har faktiskt nått dit nu till vår förtjusning!!! Saga ser fram emot glass här ute snart.
 Solen gick ner och Tias och Saga gjorde klart middagen medan jag matade Agnes med risgröt, typ det enda hon äter nu förutom bröstmjölk eller möjligtvis mina hemgjorda potatis- morot- och palsternackspuréer som jag inte orkat sno ihop på ett tag... Allt annat tycks hon få kväljningar av. Utom banangröten men den blir hon istället hård i magen av.
Tias och Saga hade gjort urgods pizza så vi åt i alla fall gott. Och så lade vi Saga som var toktrött.
Sen åt vi tiramisu framför Skavlan som var roligare än någonsin då de fick en psykolog att ge en diagnos på Pippi Långstrump utan att berätta vem det var. Niklas berättade bara om hennes beteende vilket fick psykologen att tro att det var en narcissistisk, självmordsbenägen narkoman!! Haha.
När sedan kidnappade Madeleines föräldrar intervjuades ville jag bara gråta... Vi var i London när det hände. Fem år sedan nu. Vad har hänt med flickan?? Hoppas hoppas hon mår bra och återfinns av sina föräldrar snart.
God Natt alla!

Inga kommentarer: