torsdag 29 mars 2012

Gulliga tjejer och härliga framsteg!

 I morse satt vi runt frukostbordet som folk, jag, Agnes och Saga. Fast Agnes måste ha ett bälte runt bröstet för att inte bli till en omatningsbar ostkrok i sin stol. Saga åt upp den sista "Katrinplommonpuré med äpple" som Agnes just mumsat på.
Och efter utvecklingssamtal på förskolan var vi i parken hela familjen. Agnes i den fina mössa hon fick i sexmånaderspresent.
Kallare väder drar in och det gillar vi INTE.
Däremot gillar vi att Agnes gjort några stora framsteg de två senaste dagarna;
1. Igår åt hon Sempers Eco-lasagne med små pastakulor i och efter cirka fyra tuggor slank den ner utan problem!! Tidigare har hon bara ätit gröt och potatisbaserad mat.
2. Sen fick hon en flaska välling (på 150 ml vatten) innan hon skulle sova och hon slurpade i sig alltihop! Hon sov dock ändå inget bra under natten. Vaknade stup i ett, tycktes drömma, skrek till och tappade nappen etc...
3. I dag, på Lisbets köksgolv vände hon sig från mage till rygg frö första gången (Förutom en gång då jag lade ner henne och hon snodde runt direkt, för en knapp månad sedan). Hon gjorde snart om det men grät något hemskt då hon slagit i huvudet i golvet. Lillskruttan.
En duktig tjej är hon i alla fall, precis som sin syster!

Inga kommentarer: