fredag 9 mars 2012

Vändningar, hisstrul och galna skratt

 Nu händer det grejer. Idag vände sig Agnes från rygg till mage för första gången! Hon har kämpat duktigt i ungefär en vecka och hela tiden varit nära detta genomslag. Innan dess var hon superlugn och fullkomligt ointresserad av dessa gymnastiska övningar. Hon blev som en annan mycket vildare bebis när hon frisknat till efter influensan!
Jag firade detta genomslag med en lyx-latte innan vi drog mot BVC för en lite sen femmånadreskontroll med vaccinering.
Inte så kul att få sprutor... Desto roligare att dra av sig strumporna och suga på dem så de blev alldeles våta...
OCH att skratta åt mamma på BVC:s skötbord!! Ja där skedde dagens nästa steg framåt. Agnes har alltid skrattat men inte flera "hahaha" på raken som denna gång! Nyss gjorde hon det igen så jag filmade lite. ;-)
Vem skrattar mest, jag eller Agnes?? Hahaha!
För övrigt ligger hon en kurva över just nu.
Hon väger 8 120 gram och är 67,5 cm lång.
Igår hade vi en kaosig dag vill jag lova. Lunch på Subway kan ju verka mysigt... men då det beror på att hissen är avstängd så vi inte kommer upp i lägenheten känns det inte lika skoj. Jag hade haft ett helsike kämpandes med barnvagn och två småttingar NER för alla sex trappor på morgonen när vi skulle till dagis. Klockan hade redan hunnit bli halv tio och jag skulle träffa nya mammagruppen vid Gamla Filmstaden för sjöpromenad klockan tio. STRESSSSS!!!! Svettigt och hemskt var det, men det gick. Jag mötte Lisbeth å vi hade supertur och hann med tunnelbanan precis så vi bara kom fem minuter sent. Puh!!
En härlig vårprommis blev det innan jag upptäckte att hissarna inte gick ÄN!! Agnes vaknade och grät mitt i maten och jag fick byta bord på Subway för att våga amma min lilla hungriga bebis. Ville inte sitta för exponerat.
 Efter en liten klädkollsrunda i gallerian lyckades vi ÄNTLIGEN komma med hissen upp igen. Agnes blev då så här glad! Jag firade med go-fika.
 Sen hämtade Tias Saga på dagis och vi for till moster.
 Hämtade Alvar på dagis...
 Och hade mys med urgod mat och lyxig fruktsallad.
 I kväll ser jag fram emot fredagsmys. Och sedan högre temperaturer då våren står för dörren!!!

Inga kommentarer: