måndag 20 juli 2009

Viktuppgång och trötthet...

Idag var det dags för BVC-besök igen, och Saga ökar stadigt i vikt. 5160 gram väger hon nu! Ett halvt hekto tyngre än sist, för en vecka och tre dagar sedan. 55 cm lång är hon, och har 38,1 i huvudmått.
Vi har haft en härlig dag i Solna. Efter BVC traskade vi med vagnen till socialkontoret där vi skrev på faderskapspapper. -Viktiga grejer! Och enda sättet att få oss en promenad..!
Sen har vi ätit på balkongen, vilat, fikat och planerat Sagas dop. Spännande! Vi ska bara bjuda den absolut närmaste familjen. Men ändå så är det massor som ska tänkas igenom... -Vi vill ju att det ska bli superfint! Från ingången i kyrkan till kaffet.
Saga har nu sovit en stund så hon vaknar väl snart. Då är det matning som gäller. Jag längtar redan till sängen och hoppas få sova så mycket som möjligt inatt! Känner mig lite tjatig angående mitt tjat om sömn, men att sova har blivit guld värt. Det har det alltid varit för min del, men förut har jag ju fått all sömn jag behövt, och därmed kunnat vara lugn och harmonisk på ett annat sätt. Det är en stress att ständigt ha mer eller mindre sömnbrist och ändå alltid vara oviss om nästkommande natt. Kommer jag att få sova över huvud taget??? Jag blir dessutom vimsig av sömnbrist och ständigt ammande. Jag snavar på tungan, hittar inte orden när jag pratar, glömmer saker och känner mig yr i bollen av alla människor här nere i gallerian. Utflykter och umgänge blir mycket jobbigare än förr då jag inte kan sortera intryck! Blir det för mycket för mig liknar det djungelkaos i hjärnan. Myrornas krig eller Star Wars! Just nu känner jag mig smått yr. Också en vanligt förekommande känsla.
Jag skall därför göra det enda rätta; borsta tänderna och lägga mig, så jag kan få somna så fort Saga har ammat nästa gång!

Inga kommentarer: