onsdag 15 juli 2009

Söt Saga, skruttig mamma.....

Saga har kakadua-frisyr.
Det var mamma som kom på det först, när vi var uppe i Trönö och hon läste en bok för Oscar. Däri fanns det en kakadua som faktiskt liknade Saga. Fast Saga är mycket sötare förstås. Hennes hår växer och varje gång vi badar henne ställer det sig rakt upp! Mer och mer kakadua för varje bad alltså.
Så här söt är hon i klänningen som hennes moster lämnade BB i 1979.Det är gosigt att ligga på pappas mage tycker hon.
En liten luring!
Hon ligger ofta och sträcker på sig, knorrar, ger ifrån sig olika ljud och grimaserar. Hon verkar trygg i sig själv och tycker om att mysa. -En riktig njutningsmänniska!
Jag har mått mindre bra i ett och ett halvt dygn nu. Gissar på matförgiftning. Illamående sen igår natt, dålig i magen. Spydde till och med en gång igår, vilket jag hoppats slippa. Har lite yrsel och när jag skulle sova inatt hade jag 39,4° i feber!!! Het som en kamin!
Saga sov helt ok inatt men jag sov inte mycket. Svettades och frös om vartannat. Mår bättre idag men är inte helt återställd. Vi som skulle ut till Roslagen!
Faster Ankis som sov över i arbetsrummet inatt skulle åka med. Det hade varit kul. Nu hoppas vi på morgondagen istället!
Jag har nyss pratat med syster i telefon och fått en hel lista på vad jag bör äta och dricka. Hon kan sånt. Har varit med om allt själv. Dåligt immunförsvar och två barn. Tias och Ankis ska snart ner och handla.
Jag har också ärenden att uträtta men vågar knappt gå ut. Solen skiner så det känns lite dystert.
Men men... Jag får sitta inne och slurpa Pro Viva och hoppas eländet vänder till morgondagen!

Inga kommentarer: