fredag 31 juli 2009

Från noll till sju veckor

Här är Saga som alldeles nyfödd och som sjuveckorsbebis.
Hon är sig ganska lik! Fast hon har ändå förändrats en hel del tycker jag. Nu är hon mer en stadig bebis.
Jag har haft så fullt upp de här två dagarna hemma i Solna att jag inte hunnit blogga alls! Igår när Tias och Saga kommit upp skulle bebisen badas och kläs. För sen kom Tias kollega Jennifer med dotter på besök för att titta på Saga. Efter dem kom Pelle. Och sen drog vi iväg till Perra med familj där vi fick god middag. Grillat och paj! -I ett stort fint hus i Kallhäll. -En social dag alltså. -Som tyvärr präglades en del av att jag hade så ont i min tå!!!
Denna dag skulle jag istället kalla superaktiv. -Trots att den började med att jag vid sju i morse med Saga i famnen öppnade toalettdörren rakt på min onda TÅ!!! AAAJJJJJ!!!!!!! Jäkla skit! Nageln har höjts en bit nu... och ser riktigt blå ut. Jag har nästan fobi för sånt.
Nåväl, jag har trots min onda tå sprungit runt som en duracellkanin hela dagen. -Köpt presenter åt Oscar som fyllde fem år i söndags (+ ett litet paket åt Alvar förstås), rensat ut och köpt lite nya kläder till Saga samt fixat med dopinbjudningarna vilket tagit massor med tid. Mest för att jag varvat Gallerian flera gånger och besökt olika affärer, jämfört kuvert och annat som behövs för att komplettera inbjudningarna... sprungit tillbaka i ett annat ärende etc. -Hem och amma Saga, ut igen. Jag har skrivit ut bilder som jag sedan beskurit. -Tvättat och packat till morgondagens Hälsinglandsresa. Lagat mat och gosat med bebisen.
Nu har hon oväntat somnat, så det är väl dags att skynda sig i säng, så även jag får den sömn jag behöver!

Inga kommentarer: