måndag 13 juli 2009

Bebisträff i Solna

Såhär fin blev Saga i byxdressen från morbror Daniel med familj.-Man måste ju klä upp sig lite extra när det kommer storbesök av blivande lekkamrater?!
Tias solade med en kompis medan vi hade bebisträff hemma i lägenheten.
Jag hade bara sovit mellan tolv och tre på natten och sedan en halvtimme före klockan tolv på dagen så jag var väldigt trött. Allt eftersom Saga varit så superpigg att jag till slut gav upp och satte mig framför MTV med bebben i famnen. Det är ju lönlöst att försöka vyssja en pigg bebis till sömns!

Det är kul att så många från Aftonbladets redaktion har fått barn nyligen! Vi är nästan en lite mammagrupp, där alla är före detta arbetskamrater på Aftonbladet TV7.
Igår kom Mysia med Mioli, sex månader. Och Frida med Leia, tre månader. Saga var i magen sist vi sågs, nu är hon en månad gammal. Isabelle kom också förstås. Hon har inga egna barn än, men älskar bebisar!
Här är Mioli!
Leia leker i Sagas babygym. Riktigt skoj för hon har ett likadant hemma! Hon brukar dra i Pingas metspö och bli förbannad för att det sitter fast.
Fina ögon! De har hon efter mamma tror jag.
Myyysigt!
Vid sju när alla gäster gått hem tänkte jag vila lite... Men Saga var hungrig, pigg och sällskapssjuk. Vi myste io soffan tills Tias kom hem.
Gos-unge! Kärleken bara växer och växer till min älskade lilla tjej! Hur slitigt det än är så är mammalivet helt underbart.
-Jag har ju en egen liten bebis!!!

1 kommentar:

Frida sa...

Hej Ida! tack för senast, det var jätte mysigt att träffa dig å lilla söta Saga.
Fina bilder du tog på Leia, tack för det!!

ha det så bra, hoppas vi kan ses snart igen!
kram från Frida