fredag 17 augusti 2012

Lååång kväll i Heby

Just nu är jag frustrerad. Varför sover hon inte???!! Det ska räcka med att ge henne välling om hon vaknar halv tolv på natten men ICKE!!! Agnes är... pigg.
Jag gav henne en flaska då och en nyss, strax före ett. Men nu står hon upp i resesängen igen. Otålig förstås. Glädje som byts mot ilska. Hon vill inte stå där. Hon vill upp!! Och när jag sätter henne på köksgolvet vill hon att jag ska leka med henne. Annars blir hon arg. Gaaah!!! Jag som preciiis var på väg in i badrummet med tandborsten när hon plötsligt gastade klarvaket i sin säng.
Annars så...

Agnes fick bada i kväll efter en varm dag. Gnäll byttes nu mot glädje och plaskande. Myyys!
Gun gjorde god middag och jag fixade så vi kunde sitta ute och äta. Väldans skönt. Måste ju passa på när tillfälle ges.
Mysigt men lite kaosigt var det förstås.
Saga tokade sig å var galet söt som vanligt.
Sen gick jag en promenad medan Gun och Saga bakade. Kan aldrig passera denna spegel utan att ta fram någon form av kamera!
Jag passade på att vattna svärfars grav också.
Å sen har jag hunnit surra lite hus med svärmor mellan Sagas somnande vid tio och Agnes vaknande 1,5 timme senare.
Nu sitter jag uppe med söt men jobbig bebis...
Och när jag ändå är lika gnällig och arg som min gullunge... kan jag väl passa på att ilskna till över den här skitsommaren!!! Kallt och regnigt, hagel och åska... Ingen chans till bad för en plaskfia som jag. Nej nej... Men NU!!! -När man först ska tillbringa ett dygn i en lägenhet i Heby för att sedan fortsätta bastu-lägenhets-livet i Solna, DÅ passar det!!! Jag vill bara spy på alltihop. Bitter som en grapefrukt. Spy på alla res- och badstatusar på Facebook. MORRRRR!!!
Bitter, kokhet och tokless ska jag nu äntligen lägga mig. Agnes tycks ha somnat. 01.24. Hoppas jag lyckas göra detsamma.
GOD NATT!!!

- Postat från min iPhone

Inga kommentarer: