tisdag 10 juli 2012

Småskruttorna tillbaka i Solna




Igår kom mina små älsklingar hem igen. Som jag längtat...
-Och genast var kaoset tillbaka. Jag tror det tog en timme för mig att göra en sats pannkakor då jag fick avbryta hela tiden. Bajsblöjor, bebis på modemet, Saga som vill göra allt möjligt och ha hjälp hit och dit, bebis på torkställningen... och på modemet igen... Puh!!



Vi åt ute på balkongen. Agnes stod upp och sträckte sig efter allt hon kom åt emellan lax-tuggorna. Och Saga bröt ihop för att Tias lagt hennes sylt på fel ställe av pannkakan.



Sen tog det nog en timme till innan vi kom iväg till parken. Allt man ska hitta, fixa med och packa... Och inte blev det bättre av att det började regna när vi väl kommit fram och lagt ut vår filt..! Alla andra drog fort som sjutton och Saga blev ensam i plaskdammen.
Jag stod bredvid med en missnöjd Agnes i vagnen och väntade i ca fyrtio minuter innan Tias ÄNTLIGEN kom. Det är ju SÅ mycket roligare att antingen leka med Saga eller sitta på en filt med Agnes!



Idag intog jag filt-position. Skönt.



Vi kaosade hemåt vid sjutiden med en tokskrikande treåring och en somnande bebis.
Åt och tog jordgubbar på balkongen innan vi nattade och försökte planera vår lediga tid. Grymt retligt att SMHIs app låg nere. Som vanligt när man behöver den som mest. Vi har den här veckan på oss att göra allt möjligt. Nästa vecka är det Mumin-resa på schemat å sen jobbar jag som en gnu!
Jag kom i säng 21.30 igår kväll inför morgonpasset på TV4 som började klockan 4. Men jag kunde inte somna. Förstås.
Vid elvatiden flög jag upp som ett skott då jag kommit på att jag råkat tvätta mina iPhinelurar och flera hundra kronor i tvättmaskinen!!!



Jag fann det jag sökte, hängde allt prydligt på tork och gick och la mig igen. Kring midnatt var jag uppe igen och fick passa på att hjälpa Tias med en datorgrej som tog en halvtimme.
Och vid tvåtiden började Agnes sova oroligt, vakna stup i ett och skrika. Sen, 3.05, satte väckningen igång och jag var fortfarande klarvaken.



Jag kände mig rent av snurrig när jag tog hissen ner till taxin.
Nu är klockan sju, jag har jobbat i tre timmar men haft det ganska lugnt. Tur det för jag är inte i mitt esse idag.
Nu dags för frukost!!!

- Postat från min iPhone

Inga kommentarer: