tisdag 14 februari 2012

Mys med mina hjärtan

 Den här lilla sötnosen håller mig vaken om nätterna nu... Nästan lika mycket som hon gjorde de första veckorna i sitt liv. Tillväxtfas denna gång tydligen. Hon behöver mer mat. Vissa tror det är närhet och snuttande hon vill ha men jag gissar på hunger eftersom hon gnäller, knorrar högt och biter på gosedjursgiraffen, och det enda som lugnar henne är att få amma. Mitt i denna smått jobbiga Agnes-fas har Saga allt oftare börjat komma över i vår säng. Så jag känner mig snurrig av trötthet på dagarna. Jobbigt eftersom Agnes inte vilar middag mycket alls heller. Ofta somnar hon så sent att jag inte hinner vila då vi ju måste hämta Saga senast klockan tre. Efter hämtningen är det lek i parken med Sagis som gäller, och sedan ofta mat-handlande med båda små, middagsfix och grejer. Mysigt ibland, jobbigt ibland. Ofta både ock.
 Trots min trötthet kunde jag inte säga nej till lunch med syrran inne i stan idag. Jag behövde verkligen komma ut, och det var riktigt kul att besöka Leksaksborgen en sväng och låta Agnes charma personalen medan jag köpte Alla Hjärtans Dags-present till Saga.
Det blev dock lite stressigt sedan med promenad och racerlunch innan jag for hem och kom till dagis prick klockan 15.
 Saga fick leka lite med Siri i parken medan Agnes jollrade glatt i vagnen.
 När vi gått hemåt fick Saga sedan öppna sitt paket med det fina bling bling-armbandet. Glad tjej.
 Och då pappa ju var på skidresa med skolan lyxade vi tjejer till det med ett restaurangbesök dagen till ära.
 Vi åt på Grekiska Kolgrillsbaren där vi blev väl omhändertagna. Saga åt kyckling med bulgur och drack Fanta så det stod härliga till. Jag åt laxsouvlaki och drack Cola. Agnes låg i vagnen och myste.
 De var urguliga mina små älsklingar.
 Och sedan gick vi hemåt för godismys och sagostund i soffan. Saga hade fått en ask geléhjärtan av farmor på posten, så jag klippte några till lagoma bitar.
Sen blev Agnes arg och jätteledsen medan Saga blev trött. Vi nattade men pappa kom hem precis till sagoläsningen i sängen så han tog över till Sagas förtjusning.
 Jag och Tias lyxade sedan till det lite extra, med varsin bakelse och go-kaffe innan lite nyttofix och pysslande med återigen jätteledsen (!!) Agnes.
Det började kräksnöa ute. Tias lade sig medan jag momsade på nätet.
Nu sover även Agnes så jag måste rusa i säng och hoppas på att somna snabbt.
God Natt!

Inga kommentarer: