måndag 5 december 2011

Trönölek och syskonkärlek?

 Åh, underbara Trönö där man kan springa ut och leka utan vagnar och matsäck!!
 Och där man har en härlig mormor som tar fina bilder, här under en jobblunch då mormor gjort ett fotojobb i Trönö.
 Och där man kan jaga en boll tillsammans med sin mamma nedför en lång backe medan vinden rufsar en i håret.
 Om man sparkar på bollen riktigt hårt kan den rulla in och fastna på oväntade ställen...
 ... som under mormors bil!
 Tur att pappa kan få ut bollen igen.
 Sen blir det lunch som morfar gjort och mys med lillasyster.
 Som sovit i vagnen och nu är jättepigg och glad.
Ja, vi hade en mysig första adventshelg i Trönö. Och det tar tid för mig att lyckas fixa alla bilder nu för tiden, så ni får dem en dryg vecka sent. Bättre sent än aldrig.
;-)
I dag hade vi en händelserik måndagmorgon. Små små händelser som betyder desto mer för en liten mamma. Som att Agnes pratade och skrattade mer än någonsin åt sin syster. Mindre roligt var att Saga fick en fisk i sin kalender... en fisk som kan vifta på stjärtfenan... som hon blev RÄDD för!! Oj då! Där fick mamman dåligt samvete. Det värsta är att vi har fler grejer som man skruvar upp, som hon kommer att få senare. :-/
På dagis började hon också gråta två gånger. Först när en kompis till henne ställde sig på hennes ståbräda. Och sen när en mindre tjej klappade Agnes i ansiktet så Agnes började gråta. Saga utbrast då gråtandes "Det är MIN Agnes!" När hon lugnat sig sa hon glatt "Hon klappade på den!" och syftade på bebisen.
Solen sken och jag gick en sväng med Agnes genom frostiga parker innan vi gick hem. Agnes är pigg nu och var vaken i natt, så jag hoppas hoppas hon vill sova snart så även jag hinner sova lite.

Inga kommentarer: