onsdag 19 januari 2011

Inredning, shopping och kalas

 Januari har hittills varit en månad fylld med inredningsshopping och annat skoj. Saga har fått en alldeles egen fåtölj av sin faster...
 ... och så har vi köpt tokmycket Lego Zoo till Saga, för hennes födelsedags- och julklappspengar.

 Många bitar var det. Och avancerat kändes det tills vi kastade beskrivningen åt fanders och fortsatte bygga som vi brukar fast med fler möjligheter.
  Nu är det JÄTTEKUL, tycker både jag och Saga!
 På samma vända hade vi varit in på IKEA och hittat denna superfina och riktigt mjuka matta som Ankis köpte till Sagas rum... vilket än så länge råkar vara den del av vardagsrummet där hennes spis och leksaker står. På bilden har vi skuffat undan alltihop så det ser riktigt ordningsamt ut. ;-)
En snygg korg till allt lego blev det också... och en timmerbil.

En annan dag hade vi julgransplundring med fiskdamm.

Saga tyckte det var jättekul att pappa stack upp huvudet bakom den fasthäftade filten.
Och hon ville gärna in bakom filten själv, istället för att fiska.
Nyfiken!
Sötaste tjejen.

Till slut fick hon dock sin fina fiskdammspåse med ett lejon, lite kex, kläder från faster och bäst av allt; RUSSIN!!! Pappa fick en puss.
Jag hade köpt dyra fina ostar, Gryuere från Schweitz, Morbiere från Frankrike och en extralagrad Gouda från Holland.
Dagen efter for vi till Bromma Blocks för första gången och hittade en helt underbar inredningsbutik! Nordik hette den och de säljer rolig förvaring i form av knallcerisa jättekorgar med skinnhandtag, snygga skålar, massor med pryttlar i märket Rice, coola handmålade taklampor och allt möjligt.
Jag köpte en ny termosmugg och en våg på rea.
 Idag har jag jobbat på Barracuda. Trött som bara den, då Saga vaknat två i natt och varit superförkyld... Det blev hostmedicin ("sin", som Saga kallar det) och nässpray, som hon tycker är superspännande! Hon var vaken i en och en halv timme och sov sen i vår säng där hon tumlade runt och hostade nåt hemskt. Nu på kvällen hade hon 37,8°, så jag räknar med att vabba imorgon.

God Natt!

Inga kommentarer: