söndag 27 maj 2012

Välkommet morsdagsmys för en trött mamma

 När jag gick upp i morse efter en alltför kort natt och kom in i ett kök med full nydikad maskin som väntade på att bli urplockad samt nytt smutsigt porslin över hela köket ville jag bara gråta. Det har varit för mycket nu och jag är så trött. Känner mig utpumpad både psykiskt och fysiskt efter allt städande inför plåtningar och visningar. Det finns liksom inget andrum. Agnes är rastlös och otålig på dagarna då hon vill krypa men inte kan samt är arg för att hon inte får äta på sladdar och peta i eluttagen. Saga vill att allt hon känner för ska hända NU samtidigt som har börjat bli svårnattad igen. Hon somnar alltså på tok för sent vilket gör en mammas egentid minimal.
Jag är verkligen galet lycklig över allt jag har. Jag skulle dock behöva hämta andan och bara slappa någon gång. Men det hinns liksom inte med.
Idag sprang jag omkring som en tok till klockan fyra då jag, Saga, Agnes och Gun äntligen kom till Skytteholmsparken. Där skulle Saga skulle få bada innan vi skulle kalasa på pannkakorna vi snott ihop hemma mitt i stressen.
Det blev bad och plask. Tias anlände med filt, det enda vi glömt hemma... trodde vi... tills vi upptäckte att PANNKAKORNA inte var nerpackade! Mitt fel förstås. Hade ställt dem i kylen "ett tag" och glömt dem där. Tias fick springa och hämta dem medan Saga utbrast "Då blir det ingen picknick!"
Men det blev picknick till slut, med både bulle och pannkakor.
Och sen blev det mera bad. Både jag och Saga plaskade runt minsann med Hello Kitty-bollen i ständig rörelse.
Tias sprang hem före oss och fixade överraskningsfika med tårta och presenter åt mammorna!!
Jättegott och urmysigt var det. Jag fick ett isglass-set som jag och Saga ska testa inom kort, superkul!! -Och en fin tunika. -Från mina älskade flickor och deras gulliga pappa. Gun fick en blomma och presentkort på pedikyr från sina fyra stora barn.
 Saga ville sitta bredvid mig och gosa, till min stora glädje.
Agnes satt i babysittern nere på golvet och var lika kelsugen. Myyys!!

 iPod-kameran var dock nästan lika spännande som mammas solbrillor.
 Jag kommer att somna nöjd och glad idag. Lycklig över min fantastiska familj. Och i morgon skall jag försöka vila lite mellan dagispromenader, tvättmaskiner och diskplock. Hoppas Agnes är lugn och glad, och att även hon behöver en längre tupplur någon gång under dagen. ;-)
GRATTIS ALLA MAMMOR PÅ MORSDAG!!!
God Natt och sov gott!! <3

Inga kommentarer: