onsdag 27 juni 2012

Bildspel från Växbo Krog

Här kommer ett bildspel från årets första besök på Växbo Krog!

Jag älskar stället men blev tyvärr inte lika nöjd som vanligt. Vi blev lite bortglömda och Saga fick konstigt lite mat samtidigt som hon fick vänta längst på både mat och dessert trots att hon är så liten.
Jättebra annars att barn under sju år får äta gratis. Portionerna har dock krumpit till en fiskpinne och en potatis och det populära köttbullsalternativet finns inte längre finns kvar. Pannkakor finns dock. Tilläggas kan att alla rätter i vuxenmenyn går att beställa som barnportion. Man får dem då för halva priset. Toppen om man har lite större barn som man vet äter.
För övrigt gnällde Agnes hela lunchen. Missnöjd och arg var hon. Saga åt bröd så det stod härliga till. Hon tyckte det var jättekul med djuren, men vi som minns hennes får-matande förra året tyckte det var synd att de flyttat fåren så vi knappt såg dem.
Nu har jag gnällt klart. Det var ju som synes rätt mysigt ändå. ;-)
Idag har jag haft min fina lillebror Olle här, och pappa förstås. Kul!! Barnen har lekt på golvet, vi har ätit god mat och jag gjort egen glass för andra dagen i rad. Fikade gjorde vi på balkongen. Alla som smakat min glass har tyckt den varit en av de godaste de ätit. :-)
Och så har Daniel och Lena grattat mig och Saga på våra födelsedagar fast i efterskott. Gofika i Pellehuset och fina presenter blev det. Saga fick en Pippi-servis och jag ett presentkort som gäller på två roliga butiker, en i Bollnäs och en i Söderhamn. Spännande!!
I morgon drar vi en sväng till Bollnäs.
Natti natti!

Inga kommentarer: