måndag 4 juni 2012

Daniels galna 50-årsfest!

 Ingen som känner mitt Phil Lynott-freak till morbror kan fatta att han denna vår fyllt 50!!! Nej, han förblir en 25-årig rocker i mina ögon. -Revisor och hårdrockstrummis som han är.
Jag och syrran växte upp på samma gård som Daniel så han blev liksom den coola storebrorsan som gav oss skivor i födelsedagspresent och införde såväl Blues Brothers som Michael Jackson i våra liv. Min allra första CD fick jag också av Daniel. Jon Farnham var artisten.
Själv spelade Daniel i diverse hårdrocksgrupper och blev vid ett tillfälle utsedd till Hälsinglands bästa trummis. Alla våra kompisar tyckte att han var jättehäftig förstås och vi fick provspela både trummor och gitarrer uppe i musikrummet vars väggar var täckta med hårt packade LP-skivor. I tonåren lånade jag rummet ofta för att spela in kasettband med band som Metallica, Aerosmith, The Police, Led Zeppelin och Queen. Daniels musikanläggning med jättehögtalare fick hela huset att skaka. -Ett paradis för musiktörstiga tonårstjejer som jag och syrran.
I lördags var det storpartaj för bästa morbrodern. Mamma ritade av sin lillebror på bordsduken, vilket jag och syrran tog efter senare på kvällen.
-Då mamma, Christer och Tias åkt hem och nattat barnen.
Kvar var nu jag och syrran som njöt av att få festa lite på egen hand. Det HÄNDER ju inte!! ;-)
 Flaming Thyr och Lökarna röjde järnet på scenen medan vi drack öl, skrattade och tokade oss.
 Jävligt bra musik rent ut sagt!! Trots att Daniel och de andra inte övat på flera år..! De glödde av spelglädje.
Hårdrock varvades med blues.
Jag och Elin hade grymt svårt att slita oss när hemtransporten kom vid ett-tiden och bandet körde Highway to hell.
Vi är supernöjda och glada att ha fått höra Daniel röja loss på scenen med andra bra musiker som dessutom upphöjde vår morbror till skyarna för att han är en sån extremt bra trummis och har ett sådant driv. Kul!!!
Nu återstår bara att tacka bästa Lena för festen!! Vi sänder över en massa kramar och hoppas vi ses snart igen.
KRAAAM!!!

Inga kommentarer: